CEFF9F43-2550-4781-A643-BEDB46FB4D3B
30 mrt | Driedorpenconcert
12 apr | 2GETHER concert met Harmonie Excelsior

Bouw als sponsor mee aan onze vereniging

Harmonie Kaatsheuvel speelt binnen het sociaal-cultureel leven in Kaatsheuvel een vooraanstaande rol. Het maatschappelijk belang is navenant. Met onze eigen professionele muziekopleiding weten we veel jeugd aan ons te binden en kunnen we hen een muzikale ontwikkeling en opvoeding als rijkdom voor het leven meegeven. We proberen de kosten van onze muziekopleiding zo laag mogelijk te houden zodat we niemand hoeven uit te sluiten. De hulp van onze sponsoren is daarbij onontbeerlijk. Er is veel geld mee gemoeid, maar onze jeugdopleiding is onze toekomst en daar steken we dan ook graag veel tijd, energie en geld in. 

 

Tot op heden hebben we alle opgebouwde verworvenheden veilig kunnen stellen dankzij de bijdragen van sponsors, donaties, de financiële steun van onze Vrienden van de  Harmonie, opbrengsten uit acties en subsidie van de gemeente.  Maar willen we een en ander ook voor de toekomst waarborgen, dan kunnen we niet zonder uw hulp. Met uw financiële hulp kunnen we een belangrijke bijdrage aan een mooi sociaal-cultureel leven in onze samenleving blijven leveren waarbij niemand wordt buiten gesloten. 

 

Daarom vragen we u: bouw mee aan het muzikale leven in Kaatsheuvel en bouw mee aan de toekomst van onze harmonie. Er zijn vele mogelijkheden om als sponsor een bijdrage te leveren aan onze vereniging en daarmee indirect mee te bouwen aan een sprankelend muziekleven in de Kaatsheuvelse samenleving. 

 

Kies uit de volgende opties:

·      Een geldbedrag, eenmalig of jaarlijks.  
·      Specifieke sponsoring in de kosten van onze muziekopleiding.
·      Een meer persoonlijke benadering door bij te dragen in de kosten van aanschaf of huur van een instrument.
·      De lesgelden van een leerling geheel of gedeeltelijk financieren. 
·      De aanschaf van een muziekstuk bekostigen.  
·      Eenmalige en projectmatige sponsoring waarbij gedeeld wordt in de kosten of de naam verbonden wordt aan een specifiek thematisch concert.
·      Specifieke materiële sponsoring. 

 

Uiteraard krijgt u als sponsor privileges. Bouw mee aan onze vereniging. 

Aanmeldformulier sponsor van Harmonie Kaatsheuvel

Met dit formulier kunt u aangeven dat u Harmonie Kaatsheuvel wilt sponsoren. Hartelijk dank voor uw interesse! Uw sponsorschap is na aanmelding nog niet definitief, maar wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de details met u te bespreken.

 

Telefonisch contact opnemen is ook mogelijk. Hiervoor kunt u bellen met Marino Ligtvoet tel.: 0416-27 74 38