CEFF9F43-2550-4781-A643-BEDB46FB4D3B
30 mrt | Driedorpenconcert
12 apr | 2GETHER concert met Harmonie Excelsior

Elisah Schwarz van Noorloos uit Vlijmen

Docent dwarsfluit  

Elisah begon op 8-jarige leeftijd met het bespelen van de dwarsfluit. Na haar opleiding aan muziekschool ToBe in Papendrecht vervolgde ze haar studie aan het Fontys Conservatorium bij Leon Berendse, Edith van Dyck en Wouter van Breugel. Hier haalde ze in 2013 haar Bachelor of Music met een extra aantekening in de geïmproviseerde muziek. Tijdens haar studie studeerde ze ook nog een half jaar aan het conservatorium van Trento in Italië.

 

Elisah heeft een privé praktijk en sinds 2013 is zij verbonden als dwarsfluitdocente en dirigente aan verschillende muziekverenigingen en scholen. Haar doel is om de leerlingen in contact te brengen met hun eigen muzikaliteit en vaardigheden, daarvoor gebruikt zij lesmateriaal wat zich uitstrekt van klassiek tot lichte geïmproviseerde muziek. De leerlingen zullen ook leren om van de bladmuziek los te komen en hun muzikaliteit op een breder vlak te ontwikkelen.

 

Naast haar werkzaamheden als docente vormt zij samen met Lucie van Eeden, Rogier de Pijper en Wouter van Breugel het fluitkwartet Beau4.

 

Elisa Schwartz van Noorloos: elisahschwarzvannoorloos@gmail.com