CEFF9F43-2550-4781-A643-BEDB46FB4D3B
30 mrt | Driedorpenconcert
12 apr | 2GETHER concert met Harmonie Excelsior

Demos Horn uit Kaatsheuvel

Demos Horn is al enkele jaren de muzikaal leider van de Slagwerk-/ Percussiegroep. De repetities zijn in de thuisstudio aan de Dr. Kuyperstraat 3. Demos streeft ernaar dat de slagwerkgroep zich tijdens optredens veelzijdig kan presenteren waarbij gebruik gemaakt wordt van het hele beschikbare arsenaal aan slagwerkinstrumenten. Onder zijn leiding zijn hebben veel jonge muzikanten de weg naar het Midden Orkest en Groot Harmonie Orkest gevonden.

 

Demos Horn begon zijn muzikale loopbaan op 4-jarige leeftijd toen hij startte met drumlessen. Na jaren alleen gespeeld te hebben kwam hij terecht in een Slagwerk-/ Percussiegroep en fanfare. Door zijn groeiende interesse in alle percussie en slagwerkinstrumenten besloot hij Klassiek Slagwerk te gaan studeren aan het conservatorium in Tilburg. Hier studeerde hij al het orkest slagwerk zoals pauken en snaredrum, marimba, vibrafoon en verdiepte hij zich verder in drums en Latijns-Amerikaanse percussie. Tijdens zijn studie maakte hij meerdere malen deel uit van het Jong Metropool Orkest en Nationaal Jeugd Orkest.

 

Voor alles over drums en percussie ben je bij Demos dus op de juiste plek! De volgende instrumenten zijn bij Demos te leren: drumstel, marimba, vibrafoon, pauken, conga’s en djembe.

Foto Ton Stappers.