Vrienden van

— Word vriend van de Harmonie en bouw mee aan onze toekomst —

Word ook vriend van Harmonie Kaatsheuvel !!

Onze Koninklijk Erkende Harmonie Kaatsheuvel bestaat al bijna 45 jaar. Met ruim 125 actieve muzikanten – verdeeld over Groot Harmonieorkest, Middenorkest, Aspirantenorkest, Muziekbende, Slagwerk/Percussiegroep en De Kromme Noten – levert onze vereniging een belangrijke bijdrage aan het sociaal-culturele leven in onze plaatselijke gemeenschap. Met het organiseren van concerten, deelname aan de Night of Harmony, muzikale ondersteuning van festiviteiten, blaast onze vereniging haar partij prominent mee in de Kaatsheuvelse samenleving.

Tegelijk biedt onze vereniging met een eigen professionele muziekopleiding met gekwalificeerde docenten de jeugd in onze gemeente de kans zich muzikaal te ontwikkelen en een muziekinstrument te bespelen.

De kosten proberen we zo laag mogelijk te houden om zo niemand van onze muziekopleiding te onthouden. Daarmee geven we de jeugd bij hun ontwikkeling een rijkdom mee waarvan ze hun hele leven plezier zullen hebben. De jeugdopleiding is de toekomst van onze vereniging. Wij steken daar veel tijd, energie en geld in. Het instrumentarium en de opleiding kosten veel geld en daarom hebben wij uw steun hard nodig.

Word ‘Vriend van Harmonie Kaatsheuvel’. U bent al een vriend door 50 euro per jaar te doneren. U bouwt dan mee aan de toekomst van onze vereniging en u krijgt er ook wat voor terug. Via ons verenigingsblad, de HarmonieBerichten, houden wij u op de hoogte van het wel en wee van onze club. Ook via deze website leest u alles over onze vereniging.

Natuurlijk geven wij al onze “Vrienden” een bevoorrechte positie bijvoorbeeld bij onze concerten, waarover wij u tijdig zullen informeren.

Meld u nu aan als “Vriend van Harmonie Kaatsheuvel”.

€50,- per jaar

Steunen de vereniging

Word vriend

Zij bouwen al mee aan onze toekomst