Welkom op de ledenpagina van onze website.

In dit gedeelte vind je alle belangrijke informatie over onze vereniging die speciaal bedoeld is voor leden.

Voor informatie over data en tijden raden we je aan om de agenda regelmatig te bekijken.
Tevens is het mogelijk je te abonneren op de agenda via je telefoon.

Voor meer informatie   Klik hier

Klik op de betreffende nieuwsbrief die je wilt lezen.

*Het kan zijn dat er nieuwsbrieven tussen zitten die je niet hebt ontvangen. Als dit het geval is, waren ze voor een ander orkest.

Informatie boek

Beleidsplan 2016

Instrument verzekering

Huishoudelijk reglement

Formulier Muziek op Schoot

Formulier Lidmaatschap

Formulier Muziekbende

Formulier Instrumentgebruik

Formulier Les

Kanjer van het jaar

Stem op jouw “Kanjer van het jaar”

Elk jaar zal er een Kanjer van het jaar worden gekozen. Deze kanjer is een persoon die bijvoorbeeld veel voor de vereniging betekend of die het verdiend om eens in het zonnetje gezet te worden. Wie vind jij die Kanjer van het jaar moet worden?

Breng je stem uit

Ideeënbus

Jouw ontvangen idee wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste commissie of bestuur.

Idee doorgeven

Commissielid worden

Wil je graag meer doen voor je vereniging? Meld je dan aan om zitting te nemen in een commissie. Natuurlijk is het ook mogelijk om te selecteren dat je wel wil ondersteunen tijdens activiteiten, maar verder geen commissie behoefte hebt.

Aanmelden commissie lid