Klapstoelenconcert op het Wilhelminaplein

Zondag 19 juni organiseert Harmonie Kaatsheuvel in samenwerking met de stichting STERK op het Wilhelminaplein in Kaatsheuvel een klapstoelenconcert. Dit concert is bedoeld als extraatje voor de Kaatsheuvelse bevolking na twee jaar coronabeperkingen. De entree is dan ook gratis. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een grote tent geplaatst en wordt er volop voor catering gezorgd waardoor naast het muzikale ook het sociale element volledig tot zijn recht komt.

Aan het concert zou ook worden deelgenomen door de MusikVerein Bonn, maar de Duitse gasten hebben vanwege de naweeën van corona moeten afzeggen. Er wordt nog naar een muzikale partner gezocht. Het Groot Harmonie Orkest zal in ieder geval een luchtig programma verzorgen. Het concert begint om 14.00 uur.