Uitwisselingsconcert met Seniorenorkest de Langstraat en Omstreken.

Enkele jaren voor de pandemie hebben deze orkesten ook al eens samen geconcerteerd, wat zeer goed in de smaak viel. Het seniorenorkest was onder de indruk van het aantal jonge muzikanten en de gedrevenheid van het harmonieorkest, zij weer verrast op de manier waarop de senioren nog hun partijen blazen.

 

Nu wordt het tijd om nogmaals samen mooie muziek ten gehore te brengen. De harmonie treedt als eerst op deze middag, zijn spelen voor u Balkanya (deel 1), The Hounds of Spring, The Willow Tree, Streettango en als afsluiting de Marche Militaire.no.1.

 

Het seniorenorkest treedt na de pauze op, zij nemen u mee op reis door Europa. De reis gaat van Griekenland, naar Spanje om daarna Italië en de Bohemen te bezoeken. De muzikale reis eindigt samen met de Harmonie in Kaatsheuvel.

 

U bent van harte welkom op zondag 10 april vanaf 14.00 uur in de Gildenbond, Mgr. Völkerstraat te Kaatsheuvel. Entree is gratis.