Kaatsheuvel Got Talent als nieuwe opzet voor de voorspeelmiddag

Zondag 12 juni

Onze jaarlijkse voorspeelmiddag ondergaat een metamorfose en gaat als Kaatsheuvel Got Talent verder. Op zondag 12 juni is de theaterzaal van Het Klavier van 10:30 tot 13.00 uur het podium voor onze muzikale talenten. Aan de docenten van onze opleiding is gevraagd om in samenspraak met hun leerlingen een muziekstuk voor te bereiden. Zo kan er op 12 juni een fantastisch en super gevarieerd programma worden ingevuld. Met solo’s, duo’s, trio’s en kleine en grotere ensembles. En niet alleen met hetzelfde instrument maar ook gemixt: bijv. klarinet met dwarsfluit of een koperensemble. 

De leerlingen gaan de stukken in de les voorbereiden en elkaar thuis een keer opzoeken om te oefenen. En ook is het mogelijk om samen ook eens naar de docent van de ander gaan om te oefenen. Een nieuwe opzet waarvan de Opleidingscommissie hoge verwachtingen heeft.