Alles weten over muziek maken? Ga naar onze Muziekschool Kaatsheuvel

Word jij de nieuwe voorzitter van Harmonie Kaatsheuvel?

Word jij de nieuwe voorzitter van Harmonie Kaatsheuvel?
Wij zoeken een nieuwe enthousiaste voorzitter voor onze geweldige vereniging. Hier vindt u de volledige profielschets van onze nieuwe voorzitter. Herkent u zichzelf hierin óf kent u iemand? Onder de profieltekst staan contactgegevens van Nancy bij wie u terecht kunt.
 

Profielschets voorzitter Harmonie Kaatsheuvel:

·  De voorzitter vormt het boegbeeld van de vereniging. Is communicatief vaardig, representatief, integer en weet te overtuigen. Hij/zij (ver)bindt en bouwt, is goed op de hoogte van externe ontwikkelingen. Beschikt, bij voorkeur, over een netwerk (o.a binnen het bedrijfsleven) dat hij/zij weet in te zetten ten behoeve van de vereniging;
·  De voorzitter overziet het geheel, is pro actief en heeft visie. Stuurt mensgericht aan, is empathisch en een teamplayer. Beschikt daarnaast over voldoende zelfreflectie en analytisch vermogen. Mede voor de leden van het bestuur is hij een inspirator en sparringpartner. Is kostenbewust en waakt over de voortgang van de beleidsontwikkeling en de uitvoering daarvan. Weet effectief en efficiënt te vergaderen, is besluitvaardig en weegt daarbij ieders inbreng op zijn waarde;
·  De voorzitter heeft een binding met de regio. Leeftijd speelt geen rol, geslacht evenmin;
·  Uiteraard houdt de voorzitter van muziek. Kennis en kunde op het muzikale vlak kunnen een pre zijn, maar niet noodzakelijk.
·  Functie is onbezoldigd.

Waar kunt u terecht?
Kandidaten aandragen of zelf reageren kan bij Nancy. Ze is te bereiken op 06-14399500 of nverreijen@hotmail.com
Tot uiterlijk 30 mei kan er gereageerd worden.

Dinsdagavond 11 juni staan de gesprekken gepland.
Wij kijken uit naar enthousiaste reacties.