Scholenproject weer groot succes!

Het jaarlijkse Music@school scholenproject waarin onze vereniging verschillende workshops geeft op de basisscholen in de regio was ook dit jaar weer een doorslaand succes. Na drie workshops op elke school waarbij blaas- en slagwerkinstrumenten aan bod kwamen zijn alle leerlingen uitgenodigd om samen te spelen met het Middenorkest van Harmonie Kaatsheuvel in Theater het Klavier. Onder muzikale leiding van Anne Peters en Demos Horn speelden de kinderen al een aardig deuntje mee. En na afloop mocht iedereen nog een instrument uitproberen of een keer achter de pauken zitten. Klik hier voor de foto’s van de afsluiting van de basisscholen Theresia, De Vaert en Touwladder en hier voor de foto’s van de afsluiting met de basisscholen den Bussel, Klim-op en de Kinderboom.

De workshops van dit jaar zijn mogelijk gemaakt door de Efteling, BXS kunststoffen, techniek en constructie en Margrets Haarmode.
De scholen en de vereniging zijn hen daar erg dankbaar voor.