Carlo jongste erelid

Bij zijn afscheid als dirigent van het Midden Orkest is Carlo Bergmans onderscheiden met het erelidmaatschap van Harmonie Kaatsheuvel. Hij is met zijn 53 jaar het jongste erelid van de vereniging. Voorzitter Joop Bisselink zei trots te zijn om deze onderscheiding uit te kunnen reiken en onderbouwde de benoeming tot erelid  met de vele verdiensten die Carlo Bergmans de afgelopen 20 jaar als dirigent voor de vereniging en het opleidingsorkest in het bijzonder heeft gehad. “Jij maakte van het Midden Orkest een enthousiast en bloeiend orkest dat met zijn vele jeugdleden een bijzondere plaats in de regio heeft verworven.” Joop acccentueerde ook de themaconcerten en de edities van The Night of Harmony die uit de creativiteit van Carlo zijn ontsproten. De onderscheiding werd met een oorkonde bezegeld. Bloemen waren er ook voor echtgenote Ans, die het mogelijk heeft gemaakt dat Carlo 20 jaar lang over het opleidingsorkest kon ontfermen en ook 20 jaar muzikaal leiding kon geven aan De Kromme Noten.