Peter-Paul eredirigent

Na een hartverwarmend afscheidsconcert in een volle, koude sportzaal van De Werft werd Peter-Paul van Esch door een geëmotioneerde voorzitter Joop Bisselink benoemd tot eredirigent. “Bijna 30 jaar heeft hij zich als docent, leider van het opleidingsorkest en achttien jaar als dirigent van het Groot Harmonie Orkest ingezet voor onze vereniging. Als muzikaal leider heeft hij zijn stempel gedrukt op de muzikale ontwikkeling van het orkest en de opleiding van de harmonie”, motiveerde Joop de benoeming tot eredirigent.  Namens de gemeente bedankte locoburgemeester Gerard Bruijniks Peter-Paul voor zijn verdiensten voor het muzikale leven in de gemeente Loon op Zand en de harmonie in het bijzonder.