Alles weten over muziek maken? Ga naar onze Muziekschool Kaatsheuvel

Start Muziekbende 7 maart

Start Muziekbende 7 maart

Lijkt het je leuk om een instrument te spelen, maar weet je nog niet wat je het leukste vindt? Meld je dan snel hier aan, want op 7 maart start de Muziekbende weer! Bij de Muziekbende maak je kennis met alle instrumenten die je bij de harmonie kunt spelen. Dus niet alleen blaasinstrumenten zoals klarinet, fluit hobo, saxofoon, trompet, hoorn en trombone, maar ook allerlei soorten slagwerkinstrumenten. Al deze instrumenten worden door Harmonie Kaatsheuvel voor de cursus beschikbaar gesteld en je kunt ze naar hartelust uitproberen. Daarnaast maak je een start met het lezen van noten en ervaar je alle mogelijke ritmes. Je leert dus al meteen muziek maken!

Meer informatie over de Muziekbende? Klik hier!