Rabobank Clubkas Campagne

De Rabo clubkas campagne 2016 is van start gegaan. Wij, Harmonie Kaatsheuvel, hebben ons net als vorig jaar ook aangemeld om met deze campagne mee te doen.

Wat houdt deze actie nu precies in?

Nadat de Rabobank aangekondigd heeft dat deze actie van start gaat, kun je als vereniging met een Rabobank rekening, je elk jaar aanmelden. De bank verstrekt de vereniging dan een speciale inlogcode.
De voorwaarde is dat de vereniging moet aangeven wat het doel is waar de gelden aan besteed gaan worden. Daarna verleent de bank haar bevestiging en goedkeuring.

Alle deelnemende verenigingen ontvangen in ieder geval € 100,00 van de Rabobank. Door te stemmen op Harmonie Kaatsheuvel kan het bedrag worden verhoogd.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Vanaf 11 oktober 2016 brengen zij dan via een stempagina hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Je kunt dus 3 stemmen op een andere vereniging uitbrengen.

LET OP!
Alleen leden van de Rabobank De Langstraat mogen stemmen. Als je klant bent, dan ben je nog niet automatisch lid. Ben je nog geen lid, maar wel klant van de bank, dan kun je tot 1 september 2016 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het aanvragen van het lidmaatschap kun je doen via www.rabobank.nl/delangstraat, onder het kopje ‘voordelen van het lidmaatschap’.

Het bestuur van Harmonie Kaatsheuvel roept alle leden en stemgerechtigden op om 1 of 2 stemmen uit te brengen op onze vereniging.