Kerstconcert Harmonie in samenwerking met Tourdion Waalwijk

Het Groot Harmonieorkest verzorgt zondag 13 december om 14.30 uur een kerstconcert in de kerk St.Jan in Kaatsheuvel. Dit concert wordt in samenwerking met het Kamerkoor Tourdion uit Waalwijk en het koperkwartet Stuiver gegeven. De entree – €. 7,50 inclusief koffie – komt ten goede aan de instandhouding van de kerk.

Het concert wordt geopend door Kamerkoor Tourdion, gevolgd door het koperkwartet Stuiver en het duo Van Huijgevoort.. Maike Mennens zal daarna op orgel de samenzang begeleiden. Het Groot Harmonieorkest speelt vervolgens Anthem, Canon Beat en Chevaliers de Sagral.

Na de pauze is het eerst weer de beurt aan Toudion en het koperkwintet Stuiver. De harmonie volgt met Russian Christmas Music en Sleigh ride. Het concert wordt gezamenlijk met het publiek afgesloten met Pomp and circumstance.