Alles weten over muziek maken? Ga naar onze Muziekschool Kaatsheuvel

Muziekconcours 8 november 2015

Muziekconcours 8 november 2015

Het Groot Orkest doet mee aan een muziekconcours, dat ter gelegenheid van hun 175-jarig bestaan is georganiseerd door Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum te Dongen. Ons optreden wordt beoordeeld door een deskundige jury.

Dat gebeurt in De Cammeleur te Dongen en de toegang is gratis.

Programma

14.00 u – Harmonie Musis Sacrum (Dongen)
15.00 u – Harmonie St. Bavo (Raamsdonk)
16.00 u – Harmonie Kaatsheuvel
17.00 u – Harmonie Aurora (Dongen)

Wij brengen drie werken ten gehore. We starten ons programma met La Boda de Louis Alonso van Geronimo Gimenez, gevolgd door Taras Bulba van de componist Frank Waxman. We sluiten onze bijdrage van de middag af met Hymn to the Highlands van Philip Sparke.