DVD D-examenconcert

Het heeft enige maanden geduurd, maar de dubbel-DVD van het D-examenconcert is gemaakt en afgelopen maandag uitgereikt aan de D-muzikanten Marthe, Cindy, Noraly, Bart en Reinier en aan dirigent Peter-Paul, pianiste Maike, presentatrice Miranda en secretaris Marino.

Jammer genoeg werkte na de pauze van het concert de automatische scherpstelling van de full-HD-camera niet meer. Het scherpstellen op zicht is lastig gebleken en zoveel mogelijk slechte delen zijn vervangen door beelden van een tweede, vaste HD-camera van Stef Mennens.

De aparte geluidsopname met apparatuur van Carlo Bergmans zorgde in ieder geval voor een prima geluid met weinig omgevingsgeluid.

Achteraf bleek ook, dat de uitreiking van de diploma’s en de daarbij mooie woorden van de juryvoorzitter niet in de camera terecht zijn gekomen. Jammer, maar helaas.

In de video is dankbaar gebruik gemaakt van de foto’s van Stef Mennens.

De uitgereikte DVD’s zijn niet full-HD, zodat ze afspeelbaar zijn op alle DVD-spelers.
De full-HD-video’s (MP4) zijn met onderstaande link te bekijken (de internetviewer is echter ook niet full-HD) en te downloaden. Van alle gespeelde muziekstukken zijn ook MP3’s gemaakt en via dezelfde link te bereiken.

Nu Downloaden