19 juli 2021 - Bruisend Dorpshart-concert met alle orkesten

Bruisend Dorpshart-concert brengt Anton Pieckplein op 19 juli weer tot leven.

Het Bruisend Dorpshart-concert op 19 juli op het Anton Pieckplein wordt het eerste concert sinds anderhalf jaar waarop Harmonie Kaatsheuvel de inwoners van Kaatsheuvel kan trakteren. Alle muzikanten hebben er sinds maart vorig jaar naar uitgekeken en wanneer alle versoepelingen in de coronapandemie zich doorzetten kunnen de muzikanten het Anton Pieckplein weer tot leven brengen.

Het Bruisend Dorpshart-concert is traditiegetrouw de afsluiting van het verenigingsjaar en de opmaat voor de zomervakantie. Harmonie Kaatsheuvel presenteert zich dan in de open lucht met alle orkesten aan de Kaatsheuvelse bevolking in een zomerse, ontspannen entourage. De mensen zoeken een plaatsje op het plein of schuiven met een eigen klapstoel aan bij de mensen op de terrassen op het Anton Pieckplein om ongedwongen te genieten van de muziek. Vrolijke, toegankelijke muziek zal de harmonie uitstrooien over het plein waarbij het allerbelangrijkste is dat de harmonie zich eindelijk weer eens bij het Kaatsheuvelse publiek kan laten horen.

Afhankelijk van het tijdstip waarop de muzikanten van Harmonie Kaatsheuvel de repetities weer mogen hervatten, wordt het programma van het Bruisend Dorpshart-concert ingevuld. Het harmoniebestuur hoopt dat alle orkesten zich toch weer op 19 juli vanaf 19.30 uur kunnen laten horen.